Over Amstarr VvE beheer

Amstarr VvE beheer is een zelfstandig opererend beheer kantoor, niet gelieerd aan een woningcoöperatie of een grote moedermaatschappij.

Amstarr VvE beheer vindt zijn oorsprong in 2013; toen nog een eenmanszaak met 8 VvE’s. Vandaag de dag bedienen wij meer dan 250 grote en kleine VvE’s en dit doen wij met een gemotiveerd team. Dat maakt Amstarr VvE beheer een solide partner voor iedere VvE.

Iedere uitdaging binnen de Vereniging van Eigenaars benaderen wij op een creatieve manier. Ons team, met aantoonbare ervaring, staat dagelijk voor je klaar. Wij kennen de markt door en door, waardoor wij snel in kunnen spelen op jouw behoeftes.

Wij verzorgen duidelijk en transparant VvE beheer, zonder verrassingen en met een vaste beheerder die voor jouw VvE aan het werk is.

job img
Vacatures

Maak jij het verschil?

Zakelijk gesprekspartner, mediator, probleem oplosser, intermediair, luisterend oor, creatieveling, cijferkundige, technisch expert en alleskunner.  Dit alles is zomaar een afwisselende dag uit het leven van een VvE beheerder.

Klik hier voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Vacatures

Staat jouw droombaan er niet bij en wil je toch een carrière in het VvE beheer? Mail ons dan jouw open sollicitatie, inclusief jouw CV naar management@amstarr.nl.