Online vergaderen

De inzet van online vergaderen heeft aantoonbaar een positieve bijdrage op de vertegenwoordiging tijdens een VvE vergadering. Geen extra kosten meer door een te lage opkomst en geen verloren tijd meer door een tweede vergadering. Ook bij het nemen van tussentijdse besluiten biedt online vergaderen uitkomst. 
Online vergaderen

Voor elk besluit geschikt.

Eindelijk genoeg deelnemers voor een vergadering.

Amstarr VvE beheer maakt al jaren gebruik van de mogelijkheid om online te stemmen en te vergaderen. Aanvankelijk was dit een positieve aanvulling op de fysieke vergadering. De deelname aan vergaderingen steeg hierdoor en het quorum werd daardoor vaker gehaald. In de afgelopen twee jaar heeft het online vergaderen een ware vlucht genomen. Veel VvE's geven er nu ook de voorkeur aan om online te vergaderen. 
U kunt vanaf iedere plek met een internetverbinding deelnemen aan de vergadering, op vakantie, op kantoor of waar u ook bent. Schikt de datum en tijd u niet? Geen probleem! Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de vergadering al uw stem uit te brengen. U hoeft dan geen buurman of buurvrouw te machtigen. 
U heeft dus nooit meer een reden om uw stem verloren te laten gaan.

Wij staan voor u klaar!

Op zoek naar een VvE beheerder voor een
full service ondersteuning ?

Offerte aanvragen